cinta hatiku

Wednesday, 21 December 2011

"DIARY"

                              Assalamualaikum..


hye korang smua yg bersinggah di blog ilah yg xseberapa berbanding blog korang suma yg so hot,cntik n cute 2..hari nie masih boleh tersenyum bahagia n alhamdulillah mampu utk menulis di blog nie...^_^


so berbalik pada tajuk..
zaman sekarang ramai yg ada blog kn??? n ramai yg wat blog sebagai "My Diary Online"...sama macam ilah sendiri..:)
tapi ilah nie jenis xreti nak luah semua yg ilah ase kt dalam blog nie..huhuhuhu
oleh sebab 2..kat umah ilah ada Buku Diary sendiri yg segala-galanya ilah luahkan kt dalam diary 2...hehehehe
setiap tahun ilah akan beli yg baru n tukar buku diary 2..


so kat atas nie beberapa Buku Diary ilah..^_^
kn betol ilah kata tiap tahun berubah..hehehehe


korang pulak mcm mana??memang nampak mcm ketingglan zaman tapi mcm nie la cara ilah meluahkn sgalanya...:)
korang ada x??mybe sesetengah org ada mcm nie..


*stillsenyum*

2 luahan hati korang:

k e y r i said...

teringin nak ade diary jugak haha

ilah fadhilah said...

kna bli n wt law nk..huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hak Milik Kekal Ilah Fadhilah. Protected Reserved.